Henna tässä Moi! Toimiston organisointi ja projektinhallinta.

Organisointi- ja projektinhallintapalvelut

Onko konttorissa kaaos ja tehtävien oikea ja tarkoituksenmukainen resursointi hakee vielä paikkaansa? Ei hätää, ratkaistaan ongelmat yhdessä. Autan yritystänne löytämään oikeat työkalut toimiston arjen pyörittämiseen käytännöllisellä ja kustannustehokkaalla tavalla. Organisointi on tehtävien ja tekijöiden koordinointia, missä palaset järjestetään kohdalleen siten, että lopputuloksena on toimiva kokonaisuus.

Projektinhallinta on organisointia parhaimmasta päästä. Siinä onnistuminen vaatii suunnitelmallista ja tavoitteellista työskentelyä, hyviä tiimipelaajia sekä ennen kaikkea järjestelmällistä ja avointa viestintää. Vahvuuteni projektiosaamiseen olen saavuttanut työskenneltyäni matkailu-, majoitus- ja tapahtuma-alalla yli 20 vuotta. Olen toteuttanut ryhmämatkoja, majoittanut hotellivierasryhmiä sekä järjestänyt ja ollut mukana järjestämässä kymmeniä erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia osallistujamäärien vaihdellessa muutamista henkilöistä tuhansiin. Projektityöskentelyssä pyrin kiinnittämään jo ennakkoon huomiota haasteisiin ja valvon, että asiat hoituvat oikein. Katselen myös ympärilleni ja keskustelen, jotta oikeat tekijät voidaan yhdistää oikeisiin tehtäviin projektissa. Ohjaan prosesseja siten, että tavoitteet saavutetaan.

Varaa maksuton konsultointi

Räätälöin palveluni yrityksesi tarpeiden mukaan, mutta autan esimerkiksi näissä tehtävissä :

  • Työvaiheiden selkiyttäminen
  • Erilaisten tietojärjestelmien hyödyntäminen työvaiheiden ja tehtävien suorittamisessa
  • Tehtävien resursointi oikein ja tarkoituksenmukaisesti
  • Ajanhallinta
  • Voin toimia projektipäällikkönä tai tiiminne täydentäjänä vastatakseni nimetyistä projektin osa-alueista

Esimerkkihintoja

Tuntiveloitus alk. 49€ / h.

Kokonaisvaltaisemmat projektit hinnoitellaan työtehtävien ja keston mukaan sekä räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeita. Pyydä tarjous >>

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Kysy lisää >>