Henna tässä Moi! Tapahtumatuotantopalvelut ammattitaidolla.

Tapahtuma- ja edustuspalvelut

Tapahtumat ovat osa yrityksen markkinointiviestintää ja liiketoimintaa. Erilaiset tilaisuudet ja messut ovat oiva keino saada tuotteet ja palvelut näkyville. Toisinaan tilaisuuksia on paljon ja ne toteutuvat pienen aikaikkunan sisällä. On kiire ja aikaa sekä resursseja rajallisesti. Järjestelytehtäviä ja tilaisuuden edustustehtäviä on järkevä ulkoistaa, jotta tapahtumista jäisi positiivinen muistijälki niin asiakkaille kuin omalle henkilöstöllekin.

Olen järjestänyt ja ollut mukana järjestämässä vuosien varrella kymmeniä erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Tiedän, mitä messuilla oleminen vaatii, jotta yritys näkyy ja tulee kuulluksi. Hymyilevällä ja energisellä olemuksellani houstaan, jututan asiakkaat ja messuvieraat sekä ohjailen liidit myyjien luokse. Voit myös luottaa käsiini isommatkin projektit, jolloin vastaan niiden suunnittelusta ja toteutuksesta kokonaisvaltaisesti yhdessä määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti.

Tukeudu asiantuntevaan tapahtumatuottajaan, kun haluat saada aikaan loistavan tilaisuuden. Pidän hallitusti langat käsissäni tiukoissakin aikatauluissa ja pyrin aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Varaa maksuton konsultointi

Räätälöin palveluni yrityksesi tarpeiden mukaan, mutta autan esimerkiksi näissä tehtävissä :

  • Suunnittelu ja budjetointi
  • Tila-, tarjoilu-, tekniikka-, kaluste-, juontaja- ja esiintyjävaraukset
  • Osallistujahallinta
  • Tapahtumaviestinnän suunnittelu
  • Projektin koordinointi
  • Edustuspalvelut messuilla ja muissa tapahtumissa
  • Matkajärjestelyt, lippu- ja majoitusvaraukset

Esimerkkihintoja:

Tapahtumien järjestelytyöt alk. 49€ / h.

Kokonaisvaltaisemmat projektit hinnoitellaan työtehtävien ja keston mukaan sekä räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeita. Pyydä tarjous >>

Edustuspalvelut alk. 75€ / h.

Hintaan lisätään mahdolliset matka- ja majoituskulut. Näytteilleasettajakortin kustannuksista vastaa toimeksiantaja.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Kysy lisää >>